onsdag 1. oktober 2008

Den perfekte hud!

hud_01

1. Finn det rette produktet for din hudtype
Det krever litt å finne makeup-kremen som passer deg best. Test ulike nyanser i dagslys rundt kjevepartiet. Husk at du ikke ser brunere ut ved å bruke for mørk sminke, du ser rett og slett bare ut som om du bruker for mørk sminke. Gule nyanser er mest flatterende for mørk hud, mens rosatoner tar seg godt ut på en blek og sart hudtype. Hvis du har lett for å bli blank, gå for en makeupkrem som er oljefri eller en matt pudderkrem. Oljebaserte kremer passer derimot perfekt for en tørr hud, og gir en glødende finish. Farget dagkremer passer fint for en ung og perfekt hud eller for dager der du bare vil jevne ut huden og gi en fin glød. De fungerer også fint på aktive og varmere dager.

 

2. Slik gjør du
Masser fuktighetskremen godt inn i huden. Du kan også bruke en underlagskrem for å få et enda bedre resultat. For en naturlig look, bruk en stor børste til å påføre sminken rundt T-zonen og over områder som trenger det. Deretter jevner du ut resten av ansiktet med en svamp. For ekstra holdbarhet påfør litt løst pudder over.

 

3. Slik dekker du over ujevnheter
Vent med concealeren til du har påført makeupkremen slik at den ikke blir smurt sammen sminken inn i huden. Bruk en concealer som er lysere hudtone enn huden din, gjerne med en highlighter-effekt på områder slik som under øynene eller rundt munnen. For å dekke over kviser påfører du makeup-kremen din som vanlig og deretter bruker du en lysere, matt consealer til å dekke over kvisen(e). Bygg opp i tynne lag og avslutt med litt pudder.

Finish and ready to go!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar